| Baticuri Art |
        
         


Catre casa
 
1.0 Baticuri lux matase imprimata cu suport bumbac.
1.2.Baticuri Lux unicolor cu suport bumbac.
1.3Baticuri Lux matase fina imprimeuri 3D
2.1 Baticuri din bumbac pt.vara.
2.2Bascute din bumbac.
2.3 Turbane lux de toamna
3.1 Baticuri simple de bumbac.
3.3 Baticuri bumbac pt. interior
4.0 Turbane de interior
6.Sutiene medicale
8.4 Turbane de iarna
i. Presa despre mine
iii.Un batic LUX - 6 Modele de legare.... exemple.


Ai intrebari ?
Mobil: 0722 702 109

Email: baticuri.art@gmail.com

Video:
Baticurile mele

cancer chimioterapie san sin turbane batic fes caciula caciulita basca caciulita turbane uni sutiene medicale sutiene speciale proteze turbane san

Acasa : i. Presa despre mine :

1. Transilvania L!ve - Emisiunea de la 5 la 6 - Reportaj TV cu Ana Moldovan din 04 ianuarie 2013

2. Ziarul "Transilvania Reporter noiembrie 2012 - Poveste de succes. A învins cancerul şi a redescoperit feminitatea" Pagina 9 (pdf)

3. Citynews.ro August 2011 - Reportaj web: "Cand frumusetea invinge cancerul de san"

4. Revista Ecoul August 2011 - Reportaj web: "Teodora Mîndru: „Ana Moldovan – scriitoare, designer, dar mai ales o luptătoare“"

5. Revista Ecoul August 2011 - Reportaj web: "Ana Moldovan: „Când vii pe lume, Dumnezeu îţi pune o pâine în mână“"

6. Avantaje.ro April 2011 - Reportaj web: "Viata de dincolo de boala"

7. Revista "Avantaje" Pagina 42 (pdf)

8. Citat din emailul primit de la redactia Publicații ARP 31.03.2011

"Stimată si dragă Doamnă Ana Moldovan,

Am fost zguduită citind acest interviu al dvs. Ne-ați scris despre boală, am vorbit atunci și cu doamna Mariana Brăescu despre dvs și a fost foarte impresionată de suferința dvs, dar și de onestitatea cu care vorbiți despre Artur Silvestri și despre sprijinul pe care vi l-a acordat, în orice împrejurare sunteți, chiar și în acest articol. Rari astfel de oameni!

Nici un om care nu suferă de o astfel de boală, nici măcar cei care, ca mine, au trecut pe lângă, nu pot spune și poate nici înțelege total ce trăiți, ce luptă duceți, cât v-ați ridicat prin acestea dintre oamenii obișnuiți. Dar, toți, avem de învățat mult, foarte multe lucruri din experiența și confesiunile dvs și pentru aceasta, toți, toți cei care citim, mai ales toate femeile, trebuie să avem , pe lângă compasiunea și admirația ce ne cuprind involuntar față de dvs, și un sentiment de recunoștință pentru că ați acceptat să povestiți. Și astfel, exemplul dvs. ne ajută să depășim greutățile, să luptăm mai mult, să nu ne descurajăm.

Eu, ca om, nu pot să vă spun nimic mai mult din experiența mea, decât să vă spun cât de impresionată sunt, cât de mult vă admir și dacă gândul bun și ruga mea ajută cât de puțin, să știți că există.

Vă doresc din tot sufletul să învingeți definitiv boala, să vă reveniți total, să aveți parte și de bucuriile vieții.

Nu spun aceste vorbe de complezență, ci din multe cazuri pe care le cunosc, direct sau din scrisorile pe care le primeam pe vremea când editam , la Casa lux,” Cărticica practică„. Am avut chiar un concurs ” cum am luptat cu boala”, am primit scrisori extraordinare, de la femei care fuseseră operate de cancer la sân cu 7, 10, 18 ani înainte și după ce au trecut de acest calvar, au revenit la viață normală, dar au luptat și nu și-au pierdut speranța niciodată.
….

Și din scriitoarele cu care avem corespondență, care ne scriu, le publicăm materiale, sunt unele cu experiențe apropiate dvs. Și luptă pentru viață și scriu în continuare! Aceste lucruri nu sunt întâmplătoare, fiecare are o viață și o misiune de îndeplinit , iar dacă vrea Dumnezeu, trecem peste orice. Cel puțin cam așa spun toate persoanele care trec aceste încercări.

La o emisiune” Profesioniștii„ (TVR1, cu Eugenia Vodă) am urmărit un interviu cu un mare chirurg oncolog, care spunea că multe femei, după operația de cancer, trăiesc și gândesc mai profund, realizează lucruri mai importante ca înainte, își dezvoltă creativitatea, scriu, pictează, ajung la o strălucire a vieții , la o intensitate a trăirii extraordinare, pur și simplu își depășesc limitele dinainte.
Nu vreau să spun, Doamne ferește, că ar fi o experiență pozitivă, dar, din tot răul, poate că Dumnezeu ne ajută să ieșim cu ceva bun.

Încă o dată vă felicit, vă doresc din tot sufletul multă sănătate, vă doresc să reveniți la scris și vă aștept cu drag, … .

Vă îmbrățișez cu drag și aștept vești de la dumneavoastră
Teodora Mîndru
Editor coordonator publicații ARP"

    < nu exista produse >


Copyright © | Baticuri Art |. All rights reserved.